Peter en Bep Renshoff hebben zich ruim 34 jaar lang ingezet voor (onder andere) goed reanimatieonderwijs. Vorig jaar besloten zij te stoppen met hun werkzaamheden. Ze schreven zelf daarover: 'Met heel veel pijn in ons hart hebben wij besloten om per 1 augustus 2020 te stoppen met onze werkzaamheden. Dat is zeker geen makkelijke beslissing geweest, want wij hebben altijd met heel veel plezier lesgegeven. Waarom dan toch stoppen? De voornaamste reden is het feit dat wij dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt en wij het wat rustiger aan willen doen. De coronacrisis heeft ons echter definitief doen besluiten deze stap te zetten'.

Maandagochtend 26 april 2021 werden Peter als Bep gebeld door de burgemeester. Tot hun verbazing vertelde hij dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd zowel Peter als Bep te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Een Kroon op hun jarenlange werk en inzet.

Op 27-april 2021 hebben zij het lintje in ontvangst mogen nemen in het Statenlogement. Hier mochten geen genodigden bij zijn. Maar gisteren hebben we samen met familie en het bestuur van de stichting een klein (coronaproof) feestje gevierd.

Gefeliciteerd Bep en Peter!