Cursussen geannuleerd tot na de zomervakantie
N.a.v. het openingsplan van het kabinet hebben wij onze cursussen tot nader order geannuleerd. 
Onze 'Aanmelden-Webshop' is eveneens gesloten.
We komen snel met een 'plan van aanpak' voor als we wel/weer mogen lesgeven.
Blijf deze site in de gaten houden.

Update 23-02-2021
De lockdown geldt tot en met ten minste 15 maart. De coronamaatregelen vragen echter veel van iedereen. Het kabinet wil besmettingen voorkomen maar ook perspectief bieden. Onder voorwaarden gelden daarom vanaf 1 en 3 maart een aantal voorzichtige verruimingen.


HartslagNu blijft ook tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Het verlenen van dringende medische hulp vormt namelijk een uitzondering op de avondklok. Reanimatiehulp is een geldige reden om over straat te mogen. Lees verder...


Verlenging van de Nederlandse lockdown tot minimaal 09-02-2021. We mogen nog steeds geen lessen geven, dat vinden we ongelooflijk jammer, mede daarom is ook onze Webshop voor boekingen tot nader order gesloten.


Het Coronavirus verspreidt zich in Nederland. Alle maatregelen die door de overheid worden genomen zijn gericht op het voorkomen van verdere verspreiding van het virus. De NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) volgt de adviezen van het RIVM met betrekking tot bijeenkomsten en evenementen. Reanimatieonderwijs West-Friesland volgt de adviezen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

 Wij informeren onze cursisten per e-mail over de voortgang van onze cursussen.
Nieuwe c.q. herhalende cursisten die zich via de website willen aanmelden raden wij aan de website in de gaten te houden.

 Vragen kunt u (bij voorkeur) via e-mail of ons contactformulier stellen.
Wij proberen u dan binnen 3 werkdagen te antwoorden. 

Vragen over het Coronavirus kunnen/gaan wij niet beantwoorden. 
Voor actuele info en vragen zie de website van het R.I.V.M. of Google.com


"Alvast goede kerstdagen en een voorspoedig 2021 en blijf vooral gezond"


Team Reanimatie West-Friesland e.o.